Postfoto bjuder på en CEWE FOTOBOK

Nu bjuder Postfoto på en CEWE FOTOBOK till 0 kr för att låta fler bekanta sig med den! Du får en CEWE FOTOBOK i formatet ”liten” med 26 sidor HELT GRATIS, eller så kan du välja fritt mellan övriga format och få 100 kr rabatt!

Du behöver bara ladda ner deras nya mjukvara – den är helt GRATIS – och upplev hur lätt det är att beställa en CEWE FOTOBOK!

Så här gör du för att uppnå rabatten:
1) Börja med att ladda ner fotoprogrammet – följ bara installationsvägledningen.

2) Låt fotoboks-assistenten guida dig igenom utformningen av din fotobok.

3) Observera att du alltid kan spara din CEWE FOTOBOK och stänga ner programmet för att arbeta vidare på din fotobok en annan dag.

4) Klicka på ”Beställ”-knappen, när din CEWE FOTOBOK är färdig och ange värdekupongskoden GRATIS10APRIL i värdekupongsfältet. Det hittar du i fönstret där du även loggar in/skapar din användarprofil om du inte har beställt hos Postfoto tidigare.

Erbjudandet gäller till och med 10.e april 2011.

Länk till Postfoto

Det här inlägget postades i Rabattkoder och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Postfoto bjuder på en CEWE FOTOBOK

  1. count skriver:

    Med en fotobok kan du när som helst ta ner dina bilder från bokhyllan och återuppleva de vackra stunderna om och om igen. Bröllop, semester, barnets första år… föreviga upplevelserna och de stora ögonblicken i en fotobok. HÄMTA GRATIS FOTOPROGRAM nu och utforma dina fotoböcker, till exempel med hård- eller mjukpärm. Ge bort fotoböckerna i present vid högtider eller födelsedagar, spara minnena av dina favoritsemestrar och mycket, mycket mer.

  2. compa skriver:

    Vårt tips: CEWE FOTOBOK LITEN är perfekt för att enkelt och bekvämt bevara minnen från barnens födelsedagar, fester eller en extra lång weekend med familjen. Fotoboken är dessutom en lyckad presentidé när du vill överraska dina bästa vänner!

  3. Ide skriver:

    CEWE FOTOBOK blev utsedd till Bäst i test av Expressen, augusti 2010.I jämförelse med nio andra leverantörer i testet får du här det största utbudet av fotoböcker och den lägsta startavgiften. Kvaliteten på vår fotobok fick fem getingar av fem möjliga. Vår programvara som är gratis ger dig möjlighet att skapa det mesta du vill i en fotobok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.