Gorillamobile for iPhone 4

Joby, företaget bakom det innovativa kamerastativet Gorillapod, lanserar ett kraftfullt verktyg för användning av iPhone 4. Det handlar om en helt nydesignad version av den framgångsrika produkten Gorillamobile för iPhone 3G/3GS som släpptes 2009. Den nya modellen drar full nytta av alla mediefunktioner hos iPhone 4, inklusive FaceTime-kamera, blixt, HD-video och Retinadisplay.

Gorillamobile för iPhone 4 har nominerats som kandidat för International CES Innovations 2011 Design and Engineering Award, i kategorin tillbehör för trådlösa handterminaler.

Gorillamobile för iPhone 4 består av ett stöttåligt fodral med specialdesignat fäste för det medföljande kamerastativet. Fodralet smälter in i den släta formen hos iPhone och har ett system med skenor för snabb montering av stativet i porträtt- eller landskapsläge. Oavsett vilken position man väljer säkerställer fodralets design att båda kamerorna och blixten är redo för action. De flexibla vikbara benen och greppringar av gummi inspirerar den kreativa fotografen till intervallfotografering, videofilmning, smidig filmvisning på flyget eller bekväma FaceTime-samtal.

”Månader av forskning gav Joby möjlighet att förbättra användarupplevelsen hos Apples produkter, särskilt när det gäller att fånga och spela upp multimedia”, säger Henrik Wernbo hos Jobys nordiska generalagent Focus Nordic AB.

Gorillamobile for iPhone 4 är den första produkten i en ny familj som följs av två revolutionerande lanseringar av iPad-tillbehör under CES-mässan i Las Vegas i början av januari.

Det här inlägget postades i Fotonyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.