Photobox

Photobox är en stor aktör i Europa, finns i 15 länder med mer än 11 miljoner kunder. Enligt dem själva är de europas största tjänst för framkallning av digitala bilder, foton och kort och funktioner för att lagra och dela bilder på nätet. Som ny kund kan du testa framkallning av 100 bilder gratis  i formaten 10×15 eller 11×15 cm. Alla kunder har alltid gratis lagring och delning av digitala bilder/foton som laddats upp på deras hemsida.

Gå till Photobox

Uppladdning och beställning av bilder

Du behöver inte registrera dig innan du börjar att överföra bilder, vi rekommenderar dock att du registrera dig först. Det finns flera alternativ för att ladda upp bilder: Enkel överföring, Foto efter foto, Picasa, FTP. Alla metoder förklaras tydligt och det går snabbt och smidigt att skicka bilderna till dem. Bilderna kan hämtas direkt från din hårddisk, kameran, USB-minne eller DVD/CD-skiva.

Kvalite och fotopapper

Photobox använder förstklassigt fotopapper från Kodak och Fuji som ger hög kvalitet, papperstyper som Kodak Royal eller Fuji Supreme fotopapper.

Priser för att framkalla bilder

Normal pris för formatet 10×15 är 0,69 kr per bild. Inte billigast men bland de billigare på marknanden. Photobox har tydliga priser där det inte dyker upp dolda avgifter i slutet av beställningen.

Leverans och frakt

Normapris för frakt är 49 kr, men Photobox har kanske ett onödigt komplicerat sätt att räkna ut övrig frakt. Vi rekommenderar att du läser på lite extra när det gäller frakt av olika typer av foton och olika typer av kvalite. Produktionstiden för vanliga foton är 1 dygn och beroende på vilken tid på dygnet du laddar upp dina bilder tar 1-2 dagar innan de når dig. Foton som laddas upp på morgon kan nå dig inom 48 timmar.

Produkter och förstoringar

Photobox gör även många typer av förstoringar och tryck, tex Fotopaket, Panoramafoto, Fotoposter, Fotokollage, Fotoböcker, Almanackor, Kalendrar, Canvastavlor mm.

Fördelar

  • Hög kvalite
  • Snabba leveranser
  • Bra pris

Nackdelar

  • Krångliga fraktpriser

Rabatt, rabatter, rabattkod och gratis test

Håll utkick efter rabatt och och rabattkod från Photobox under senaste nytt. Under sidan Framkalla gratis finns aktuella gratis erbjudanden.

Framkalla hos Photobox

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.