Önskefoto

Önskefoto erbjudandeÖnskefoto är en de ledande aktörerna i Sverige och Norge inom utveckling och försäljning av personifierade bildprodukter så som fotokalendrar, fotoböcker och studentskyltar. Grundades redan 1975 och har kontoret i Sölvesborg. Det är inom olika typer av specialprodukter som Önskefoto är duktiga och har bra priser.

Gå till Önskefoto

Uppladdning och beställning av bilder

Önskefotos hemsida är enkel att förstå sig på. Du kan välja flera olika alternativ för att ladda upp foton/bilder via nätet och du kan även skicka in en CD-skiva, USB-minne eller minneskort via posten.

Kvalite och fotopapper

Framkallning sker på fotopapper från Fujicolor och är av mycket hög kvalitet. Du kan själv välja om du vill ha blanka eller matta bilder.

Priser för att framkalla bilder

Önskefoto är dyra på vanlig framkallning. Det är på personliga produkter som Önskefoto är konkurrenskraftiga. Priserna är tydliga och det inte dyker upp dolda avgifter i slutet av beställningen.

Leverans och frakt

Leveranstid, frakt och expeditionsavgifter för digital framkallning, Förstoringar, Sagobok, Musmatta, Familjekalender, Presentförpackning och hälsningskort är 39,95 kr och leverans inom max 10 dagar. Övriga produkter har en fraktkostnad på ca 69-79 kr.

Produkter och förstoringar

Har många olika typer av personifierade bildprodukter så som fotokalendrar, fotoböcker, Canvastavlor, Förstoringar, Sagobok, Musmatta, Familjekalender, Presentförpackning, Fotohäfte, Porträttark, Gosedjur, Fotobok, Mugg, Fotoagenda, Studentplakat, Studentbanderoll och studentskyltar.

Fördelar

  • Duktiga på personliga produkter
  • Hög kvalite på bilder och produkter

Nackdelar

  • Dyr på vanlig framkallning

Betalningsalternativ

Accepterar följande betalningsalternativ: Faktura, Visa, MasterCard och direktbetalning.

Rabatt, rabatter, rabattkod och gratis test

Håll utkick efter rabatt och och rabattkod från Önskefoto under senaste nytt. Under sidan Framkalla gratis finns aktuella gratis erbjudanden.

Framkalla hos Önskefoto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.