Digital framkallning

Digital framkallning av bilder, foton och kort sker bäst på nätet där du kan ladda upp bilderna direkt för utskift på papper. Alternativet att spara bilderna på cd/dvd och gå til en fotobutik känns inte lika lockande. Via nätet går det fort och smidigt och du får bilderna skickade hem till dig via posten. Vi har jämfört de olika leverantörerna som erbjuder digital framkallning.

Fuji Direkt

Fuji Direkt är en av våra favoriter när det gäller framkallning av digitala bilder online. Bra priser, hög bildkvalite, snabb leverans och en bra och enkel hemsida ger Fuji Direkt / Color ett högt betyg i vår jämförelse.

Läs mer

Snapfish

Snapfish är en av världens ledande digitala fotoservice på internet. Har över 90 miljoner kunder över hela världen. Snapfish ägs av Hewlett-Packard. Erbjuder ett stort urval av framkallning, förstoringar och anpassade produkter. Något dyra, men erbjuder istället obegränsad lagring och delning av bilder via nätet. Du kan testa deras tjänst och få 50 bilder gratis när du skapar ett konto.

Läs mer

Photobox

Photobox är en stor aktör i Europa, finns i 15 länder med mer än 11 miljoner kunder. Enligt dem själva är de europas största tjänst för framkallning av digitala bilder, foton och kort och funktioner för att lagra och dela bilder på nätet. Som ny kund kan du testa framkallning av 100 bilder gratis i formaten 10×15 eller 11×15 cm. Alla kunder har alltid gratis lagring och delning av digitala bilder/foton som laddats upp på deras hemsida.

Läs mer

Postfoto

Postfoto erbjuder digitalfotoframkallning och fotoprodukter till högsta kvalitet. Erbjuder en mängd olika format, förstoringar, fotoböcker, posters och canvas. Är ett av de marknadsledande företagen inom fotobranschen i Sverige och Norge. Alla deras fotoprodukter är omsorgsfullt utvalda och av högsta kvalitet för att tillmötesgå alla önskemål och behov du kan tänkas ha. Deras CEWE Fotobok är Europas mest populära med prisbelönt kvalitet. Allt produceras i supermoderna maskiner på Europas största fotolabb, vilket ger dig en trygghet utöver det vanliga. Skickar allt du beställer med Posten hem till dig – enkelt och bekvämt.

Läs mer

FOTO.com

Fotocom, även välkänt för märket FOTO.com, är ett innovativt företag, som är specialiserade på digitala fotoprodukter och praktiska internetlösningar. Foto.com har en fotoframkallningskapacitet på 1.800.000 foton pr. dag och detta tal växer varje dag.

Läs mer

Önskefoto

Önskefoto AB är en ledande aktör i Sverige och Norge inom produktutveckling, marknadsföring och försäljning av personifierade bildprodukter så som fotokalendrar, fotoböcker och studentskyltar.

Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.